Lidmaatschap

Aanmelden?
Vul het formulier via onderstaande link in en geef het aan een van de bestuursleden of stuur het op naar het secretariaat van TVR. Adresgegevens staan boven aan het formulier. Digitaal aanmelden kan uiteraard ook.

                           Aanmelden

Afmelden?
Het verenigingslidmaatschap en licenties van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) zijn geldig voor een kalenderjaar. Afmelden voor zowel TVR als de NTB licentie dient te gebeuren vóór 25 november. De afmelding geldt dan vanaf 1 janauari daaropvolgend. Dit kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk naar het postadres. Na een bevestiging van de afmelding, is afmelding pas actief.
Er worden géén contributiegelden of licentiekosten gerestitueerd.

 

Overlijden Jac Kuijpers

JKAfgelopen zondag is Jac Kuijpers overleden. Jac was sinds 1997 actief binnen TVR als zwemtrainer en was hier met heel veel passie en plezier bijna 20 jaar actief in. In 2017 heeft Jac zijn trainerstaak door gezondheidsproblemen noodgedwongen op moeten geven. Naast zijn trainersactiviteiten, was Jac de grondlegger van de website van Triathlon Vereniging Roermond. Nieuwsgierig en creatief als Jac was, werd het online-gezicht van de vereniging stap-voor-stap verbeterd en verder geprofessionaliseerd.

Naast zijn activiteiten voor TVR was Jac ook actief voor RZ. Daarnaast was hij tot enkele jaren geleden, vol van de ski-sport en liet hij geen moment onbenut om in Zuid Duitsland, Italië of elders in de Alpen op de latten van de sneeuw te genieten.

Ondanks zijn achteruitgaande gezondheid bleef Jac enthousiast in alles wat hij nog wel kon doen.
Jac mocht maar 69 jaar oud worden.

DSV Global Transport en LogisticsMoors & van der Eerden organisatie en taalcommunicatieKragtenMosquitnoSNS Bank

© Triathlonvereniging "TVR" Roermond | mail: info@triathlonroermond.eu | design Jac Kuijpers.