Inloggen mijn TVR

Over ons

Welkom op de site van Triathlon Vereniging Roermond. De vereniging is opgericht op 15 april 1987. De vereniging is aangesloten bij de Nationale Triathlon Bond. de vereniging heeft een recreatieve insteek, maar een groeiend aantal wedstrijdatleten. Allen zijn in elk geval bezig op een plezierige, gezellige en gezonde wijze zijn of haar grenzen te verleggen. Jong en oud!
Wij nodigen iedereen uit om via deze site kennis te maken met de prachtige sport en de uitdaging om de drie sport onderdelen te weten zwemmen, fietsen en hardlopen achter elkaar te volbrengen. Veel plezier !!

Overlijden Jac Kuijpers

JKAfgelopen zondag is Jac Kuijpers overleden. Jac was sinds 1997 actief binnen TVR als zwemtrainer en was hier met heel veel passie en plezier bijna 20 jaar actief in. In 2017 heeft Jac zijn trainerstaak door gezondheidsproblemen noodgedwongen op moeten geven. Naast zijn trainersactiviteiten, was Jac de grondlegger van de website van Triathlon Vereniging Roermond. Nieuwsgierig en creatief als Jac was, werd het online-gezicht van de vereniging stap-voor-stap verbeterd en verder geprofessionaliseerd.

Naast zijn activiteiten voor TVR was Jac ook actief voor RZ. Daarnaast was hij tot enkele jaren geleden, vol van de ski-sport en liet hij geen moment onbenut om in Zuid Duitsland, Italië of elders in de Alpen op de latten van de sneeuw te genieten.

Ondanks zijn achteruitgaande gezondheid bleef Jac enthousiast in alles wat hij nog wel kon doen.
Jac mocht maar 69 jaar oud worden.

DSV Global Transport en LogisticsMoors & van der Eerden organisatie en taalcommunicatieKragtenMosquitnoSNS Bank

© Triathlonvereniging "TVR" Roermond | mail: info@triathlonroermond.eu | design Jac Kuijpers.