Algemeen

 JAC5078 resizedHet TVR Open Clubkampioenschap van zaterdag 3 september is een laagdrempelige, recreatieve 1/8 triathlon. Deze sportieve activiteit vindt plaats in en rondom het zwembad De Bosberg in Swalmen. De triathlon is toegankelijk voor leden en voor niet-leden van Triathlon Vereniging Roermond en zowel voor recreatieve als ook wedstrijdatleten. Een bondslicentie alsmede een lidmaatschap van een triathlon vereniging is niet benodigd. Door het recreatieve en ongedwongen karakter is de activiteit geschikt nieuwkomers van de triathlon sport of mensen die gewoon (nog) eens een keer een triathlon willen beleven. Er is wel sprake van een wedstrijdelement, zodat ook de fanatieke wedstrijdatleten met elkaar tot het uiterste kunnen gaan.

 


 JAC5262c resizedDe wedstrijd in z'n algemeenheid vindt plaats zonder jury en/of officials. Van alle deelnemers wordt verwacht dat zij de wedstrijd op een sportieve en veilige manier doorlopen. De organisatie draagt hierin bij middels verkeersbegeleiders en bewegwijzering op het parcours. Er zijn enkel ereprijzen, maar bovenal geldt dat elke persoonlijk sportieve prestatie meer waard is dan welke prijs dan ook. Er vindt handmatige tijdregistratie plaats.

Er is géén inschrijfgeld gekoppeld aan de wedstrijd. Bij aanmelden krijgen de deelnemers een startnr (en indien nodig speldjes). Dit startnr is nodig voor de tijdregistratie. Dit nummer dient tijdens het fietsen aan de achterzijde en tijdens het lopen aan de voorzijde gedragen te worden. Tijdens het zwemmen is het dragen van het startnr niet nodig.

Het evenement staat open voor zowel individuele atleten als ook teams (trio of duo). Het is dus toegestaan om met een duo-team deel te nemen waarbij het zwemmen door 1 lid van het team en fietsen en lopen door het andere lid van het team wordt uitgevoerd. Team nemen tegelijk deel aan de wedstrijd als de individuele deelnemers.

 

 

Adres:

Zwembad De Bosberg

Bosstraat 116

6071 PZ Swalmen

 

Parkeren kan op de parkeerplaats van het zwembad. Dit is bij de finishlocatie gelegen.

DSV Global Transport en LogisticsMoors & van der Eerden organisatie en taalcommunicatieKragtenMosquitnoSNS Bank

© Triathlonvereniging "TVR" Roermond | mail: info@triathlonroermond.eu | design Jac Kuijpers